0%
GO NAUGHTY - FREE SIGNUP
alison_sissy is currently offline.

NO WEBCAM OR MODEL BUTTON? TURNOFF ADBLOCKER AND REFRESH THE PAGE

De Spaanse Transgril Alison.

Alison is een prachtige Spaanse transgirl van 21 jaar, met lang blond haar, betoverende groene ogen en een lichaam dat iedereen zwak in de knieën kan maken. Ondanks haar verleidelijke uiterlijk was ze altijd verlegen en onzeker over haar transseksualiteit. Maar dat weerhield haar er niet van om haar seksualiteit te verkennen en haar diepste verlangens uit te leven. Ze had van haar vrienden gehoord over de beruchte neukmachine en als nieuwsgierig en avontuurlijk persoon kon ze het niet laten om het uit te proberen. Dus op haar 25e verjaardag besloot ze dat het tijd was om zichzelf te verwennen en kocht ze de meest geavanceerde neukmachine die ze kon vinden. Zodra hij arriveerde, kon Alison haar opwinding niet bedwingen. 

Ze installeerde hem snel in haar slaapkamer en kleedde zich uit, gretig om het beloofde genot te ervaren. De machine was strak en modern, met verschillende opzetstukken en instellingen. Ze besloot te beginnen met het basis dildo-opzetstuk en ging op haar bed liggen, haar lange benen wijd open spreidend. Ze zette het apparaat aan en het kwam tot leven met een zacht zoemend geluid. Alison hijgde toen ze voelde hoe de dildo haar langzaam binnendrong en haar vulde met genot. Ze paste de snelheid en intensiteit aan en vond het perfecte ritme om haar verlangens te bevredigen. Eén hand streelde haar borsten, kneep in haar tepels terwijl de andere over haar clitoris wreef. Terwijl de machine haar onophoudelijk beukte, voelde ze haar lichaam heter worden en haar ademhaling versnellen. Een tintelend gevoel verspreidde zich door haar hele lichaam en ze wist dat ze bijna tot een hoogtepunt zou komen. Ze sloot haar ogen en visualiseerde haar diepste en meest erotische fantasieën, ze voelde zich genomen worden door een minnaar die haar accepteerde zoals ze was, een transmeisje. De machine voerde zijn tempo op en ze kreunde luid, zonder zich zorgen te maken of haar buren het konden horen. Haar tenen krulden en haar rug kromde zich toen ze eindelijk haar hoogtepunt bereikte, haar orgasme intens en elektriserend. Ze huiverde terwijl haar lichaam samen spant op de golven van genot die over haar heen spoelden. 

Ademloos en voldaan lag Alison op haar bed te nagenieten. Ze wist dat ze de juiste beslissing had genomen door de neukmachine te kopen en ze kon niet wachten om meer van zijn mogelijkheden te ontdekken. In de weken daarna experimenteerde Alison met verschillende opzetstukken en instellingen en ontdekte telkens nieuwe niveaus van genot. Ze hield vooral van het anaalplug-opzetstuk, omdat het het gevoel nabootste van gepenetreerd worden, terwijl het ook haar prostaat stimuleerde. Maar op een dag besloot ze een stapje verder te gaan. Ze had gelezen over het gebruik van meerdere hulpstukken tegelijk en ze was vastbesloten om het te proberen. Met een grote glimlach op haar gezicht stelde ze de machine in met de dildo en de anaalplug, en ze ging achterover op het bed liggen, vol spanning uitkijkend naar het genot dat komen ging. Zodra ze de machine aanzette, voelde ze een dubbele sensatie die haar deed hijgen. De dildo die in en uit haar gleed en de anale plug die haar prostaat masseerde waren een hemelse combinatie. Ze kreunde luid terwijl ze de sensaties bereed, haar lichaam trillend van genot. Maar ze wilde meer. 

Ze wilde ook voelen hoe iets in haar mond duwde en haar helemaal vulde. Dus bevestigde ze het derde hulpstuk, een realistische orale masturbator, aan het apparaat en plaatste het voor haar gezicht. Ze opende haar mond wijd en liet de zachte lippen zachtjes rond haar pik draaien. Terwijl de machine haar bleef bevredigen, zoog ze op de masturbator, terwijl ze zich voorstelde dat het een echte minnaar was die haar met zijn mond bevredigde. Ze voelde zich verteerd door genot, verloren in een wereld van extase, haar lichaam reageerde op elke stoot en zuigbeweging. Toen ze opnieuw haar hoogtepunt bereikte, kon ze haar gekreun niet inhouden en gilde ze van genot, haar lichaam oncontroleerbaar trillend. Ze lag op bed, helemaal uitgeput, en voelde zich bevredigd en voldaan op een manier die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf die dag werd Alison's neukmachine haar trouwe metgezel, die al haar behoeften en verlangens bevredigde. Ze voelde zich niet langer verlegen of onzeker over haar transseksualiteit, ze genoot van haar eigen genot en omarmde haar seksualiteit zonder schaamte. En terwijl ze op haar bed lag, met haar lichaam nog bruisend van het intense genot, glimlachte ze, dankbaar voor de neukmachine die een nieuwe wereld van genot voor haar had geopend.

NAME: ALISON_SISSY
LAST ONLINE: 2024-05-25
HAIR: HAIRCOLORBLACK
RACE: LATINO
GENDER: T
LANGUAGES: EN,ES

Live Trans Models - Sheboycam.com

Meet the most exotic and alluring beautiful transgenders on Sheboycam.com! Are you looking for something different and exciting? Then our Latina and Asian trans models will definitely surprise you! These gorgeous and sensual beauties are ready to make your wildest dreams come true. Their sultry curves and oriental charm will seduce and enchant you. Visit sheboycam.com and immerse yourself in a world full of passion and sensuality. Whether you are looking for an exciting conversation or an intense live show, our Latina and Asian transgenders know exactly how to seduce and spoil you. 

Start a live show and be amazed by the magic of our trans models on Sheboycam.com!